Proč si režisér Thor: Ragnarok ve filmu i zahrál? A jak to, že představitel Hulka nechce sólový film

Pár zajímavostí z marvelovského universa.

V Thor: Ragnarok (recenze) jsme se setkali s novou postavou jménem Korg. Toho si zahrál režisér filmu Taika Waititi. Proč se ale rozhodl nejen na skvěle hodnocenou komiksovku dohlížet, ale také se v ní objevit (respektive propůjčit své pohyby digitálně vytvořené postavě)?

Korg
"Očividně je stvořen z kamene, takže jsme chtěli někoho jako je Rock, aby ho ztvárnil. Ale v Austrálii není dostatek kuřete nebo lososa, aby to stačilo pro něj a Chrise. Takže jsme sehnali toho druhého nejlepšího, což byl jeden mladý sexy herec z Nového Zélandu. Tenhle super sexy mladý charakterní herec se jmenoval Taika Waititi," dodal režisér s humorem sobě vlastním.

Mimochodem, když jsme u osob, které spotřebují hodně proteinu, máme tu také Hulka. O jeho dalším sólovém filmu se mluví dlouho, ale bylo naznačeno, že to zatím není v plánu. A ani představitel Bruce Bannera/Hulka Mark Ruffalo se do toho nežene:

"Ne. Děláte si srandu? Užívám si jako nikdy."

Tím naznačil, že raději, než aby táhl celý film na svých bedrech, je součástí jiných projektů. A funguje to. Jak v případě Avengers, tak v případě nového Thora.

Stáli byste o Hulkův sólový film?

Zdroj: CB, BBC
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat