Proč se výrazně změnila jedna z nejzajímavějších scén z Thor: Ragnarok?

Jaký k tomu byl důvod. POZOR, SPOILERY!!!

Pokud už jste viděli výtečný film Thor: Ragnarok (recenze), asi jste si všimli, že zatímco v upoutávce se scéna se zničením Thorova kladiva Mjolnir odehrávala v zapadlé ulici, ve finálním sestřihu to bylo na louce.

Režisér Taika Waititi prozradil, že to není jediná změna daného momentu, protože původně měl i Odin (Anthony Hopkins) zemřít na tomto místě, ale nakonec se tvůrci rozhodli vydat se jiným směrem:

"Co jsme původně chtěli v případě Thora a Lokiho, bylo to, aby našli Odina v New Yorku, jak žije na ulici ve stylu filmu Král rybář. Bylo na tom něco opravdu skvělého a zajímavého a myslím, že by tahle verze mohla být na DVD. Jenže něco na tom, že tam byl a pak zemřel způsobilo, že ho bylo publiku během testovacích projekcí příliš líto. Byl to takový šok vidět skvělého krále Asgardu, jak uvízl v New Yorku. Preferovali jsme tedy to, aby byl v nějakém mystickém norském prostředí."

Upřímně nevím, která varianta mi přijde lepší. To, že se zmíněná scéna odehrála na prázdné louce mi nepřišlo jako nejlepší volba, na druhou stranu netuším, jak by na mě zapůsobilo, pokud by Odin zemřel v nějaké zapadlé špinavé ulici.

Která verze by se víc líbila vám?

Zdroj: Empire
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat