Proč bylo mnoho lidí zklamáno z filmu Batman vs Superman? Na to odpovídali představitelé Batmana a Supermana

Jaký byl důvod, že někdo měl film rád a jiné zklamal?

Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti (2016) asi nedopadl tak, jak si mnozí představovali. Recenze a názory mnohých diváků byly přinejlepším rozporuplné. A představitel Supermana Henry Cavill odpovídal na to, proč tomu tak podle něj bylo:

"Myslím si, že to bylo... tenhle film je... je součástí zápletky, která byla nebo je součástí vize (Zacka Snydera, pozn. redakce) a podle mě je to úzce cílený film. Je to úzce zaměřený styl filmu uvnitř žánru a to se odráží na názorech publika a recenzentů, které jsou rozdělené. Pokud je něco úzce zaměřené, bude to někým oblíbeno a milovaná a jiní to nebudou mít rádi a to je smyslem úzce zaměřeného filmu."

Představitel Batmana Ben Affleck dodal:

"Je to zajímavé. Byl to obrovský hit, šlo na něj více lidí, než na jakýkoliv můj jiný film, který jsem během mé kariéry natočil. Byl to největší hit mé kariéry a potom se to dočkalo spousty negativity ze strany novinářů. Od fanoušků jsem měl spoustu pozitivních reakcí. Bylo to zajímavé, protože tenhle film nebyl hodnocen ani tak po řemeslné stránce, ale podle svého tónu. Zdálo se, že lidé chtěli o něco odlehčenější tón filmu a myslel jsem si, že to je zajímavé. Tón filmu není kvalitativní věcí. Je subjektivní, že? Některé tóny filmů ve mně rezonují, ale ve vás nemusejí. A tón filmu odrážel dílo Franka Millera, které se mi líbilo a myslím, že je skvělé. Jsem rád, že na film šlo tolik lidí a mnoha lidem se líbil."

Myslíte si, že největším problémem Batman vs Superman byl tón?

Zdroj: ComicBook
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat