Představitelka Wasp se rozpovídala o druhém Ant-Manovi

Co jsme se dozvěděli?

V Ant-Man and the Wasp bude mít, jak už název napovídá, výraznou roli Wasp v podání Evangeline Lilly a právě tahle roztomilá herečka promluvila o tom, co od filmu očekávat:

"Když jsem slyšela o Infinity War a směru, kterým se vydávají, měla jsem tuhle chvilku uvědomění, že jde pro mě o tak trochu déjá vu jako v případě Ztracených. Byla to čtvrtá řada, kdy se všechno změnilo a vy jste měli ztratit pevnou půdu pod nohama. A na tento film budou mít Avengers: Infinity War samozřejmě vliv.

Tyhle postavy jsou experty na takzvané Quantum Realm. V Ant-Man and the Wasp zkusí vše, co je v jejich silách, aby bezpečně vstoupili do Quantum Realm a vrátili se zpět, protože mají důkazy z prvního filmu, že toho byl Scott Lang také schopen. Pokud to on mohl udělat, proč ne oni? Pokud v Ant-Man and the Wasp uspějeme, pak to otevře naprosto nový multivesmír, do kterého můžete vstoupit a pohrát si v něm. Nejsem tvůrce příběhu, takže vám nemůžu říct, jak s tím naloží. Ale je tu určitě potenciál."

Quantum Realm je alternativní dimenze, do které lze vstoupit několika málo způsoby. S pomocí magie nebo třeba extrémního zmenšení.

A ve druhém Ant-Manovi o tomto místě očividně zjistíme víc.

Film má premiéru 5. července 2018.

Zdroj: ComingSoon
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat