Představitel Hulka měl obavy, že Thor: Ragnarok otřese marvelovských filmovým universem

Proč?

Thor: Ragnarok (recenze) je výrazně odlišný od předchozích dvou dílů. A vlastně je svým způsobem v mnoha ohledech ignoruje. A to, že si jde třetí Thor odlišnou cestou trochu zaskočilo představitele Bruce Bannera/Hulka Marka Ruffala:

"Víte, kolikrát jsem reagoval ve stylu, že ničíme marvelovské universum? Všechno zahazujeme? Začínáme úplně od začátku. Zahodili jsme sérii Thor. Zahodili jsme to, jak všichni vnímají Bannera. Zahodili jsme to, jak všichni vnímají Hulka. Zahodili jsme to, jak všichni vnímají Thora. Ano, věděli jsme, co děláme a současně jsme k tomu přistupovali, ´pojďme to udělat. Pojďme si za tím. A pojďme to udělat, co nejlepším a co nejupřímnějším a nejzábavnějším způsobem, jak jen to bude možné.´ A Taika (Taika Waititi, režisér filmu, pozn. redakce) to udělal a nebál se toho. Mít takovou rebelskou povahu, jít si za tím... Hodně jsme improvizovali. Hráli jsme si. Vytvořil prostor, na kterém jsme si mohli hrát. A žertovali jsme a on nadhodil vtip a my jsme z toho udělali jiný vtip... Tahle hravost je na plátně opravdu působivá."

Ne každý je z toho, že je film velmi uvolněný a veselý nadšený, ale faktem je, že většina diváků Thor: Ragnarok chválí a jde o aktuálně nejlépe hodnocený projekt od Marvelu. Očividně tedy humor filmu neuškodil. Právě naopak.

SOUVISEJÍCÍ: NĚKTEŘÍ KRITIZUJÍ THOR: RAGNAROK ZA TO, ŽE JE MOC VTIPNÝ. CO NA TO REŽISÉR?

Co na Thor: Ragnarok říkáte vy? Vyhovuje vám jeho styl?

Zdroj: Collider
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat