Potvrzeno, v Justice League bude potitulková scéna. A jak výrazně do filmu zasáhl Joss Whedon?

Zajímavosti o Justice League.

Potitulkové scény jsou specialitou především marvelovských filmů, ale samozřejmě se objevují i v jiných projektech. Například v Justice League. Naznačil to představitel Aquamana Jason Momoa:

"Budete se muset podívat na celou věc a počkat si do konce titulků. Odešel jsem. Ale pak jsem běžel zpátky, protože jsem zapomněl, že to bylo ve scénáři."

A je asi jasné proč. Určitě ne proto, abyste zjistil, kdo byl asistentem asistenta svačináře na natáčení.

Mimochodem, když už jsme u štábu, tak jistě víte, že poté, co se režisér Zack Snyder rozhodl věnovat rodině po smrti dcery, na jeho místo nastoupil Joss Whedon. Jak výrazně ovlivnil tenhle zkušený tvůrce film? Na to odpovídal Ben Affleck (Batman):

"Film je Zackovou DNA. Obsazení filmu. Design filmu. Je tu něco, o čem si myslím, že tomu neporozumí lidé, kteří nepracují u filmu a to je to, kolik práce je odvedeno během příprav. Obsazení, vybudování kulis, napsání příběhu. Loď je esencí plavby. Jako režisér jsem zjistil, že můžete změnit tak 10 % filmu? Možná patnáct procent... Takže Zackova loď s námi pluje dál a měli jsme štěstí, že když Zack nemohl pokračovat, získali jsme někoho, kdo je velmi zkušený. Speciálně v tomto žánru. A svým způsobem na náš film rozsypal magický prach a dokončil ho. Nemyslím si, že je tu způsob, alespoň ne pro mě, jak se vrátit zpět a říct, ´Tohle je Jossova scéna, tohle je Zackova scéna.´ Oba dva pracovali společně se stejným cílem."

A podle prvotních reakcí (celý článek) se to podařilo. Můžete se o tom přesvědčit už 16. listopadu.

Zdroj: BBC Radio 2, CB
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat