Novým Batmanem by možná mohl být představitel Prince z Persie Jake Gyllenhaal

Dobrá volba?

Je to jen pár hodin, co se objevila spekulace o tom, že režisér filmu The Batman Matt Reeves už má kandidáta na roli Netopýřího muže pro případ, že by se jí Ben Affleck vzdal.

Teď se začalo mluvit o tom, že oním tajemným favoritem na Temného rytíře je Jake Gyllenhaal. To je rozhodně nečekaná volba. Pokud mohu soudit, tak mu chybí ona Batmanova "ztrhanost" a "zasmušilost", má spíše obličej "raněného štěněte", ale samozřejmě neříkám, že by nakonec nemohl být dobrým Netopýřím mužem.

Ovšem, i kdyby byla pravda, že je favoritem na roli, tak se stále ještě neví (nebo možná ví, ale nebylo to potvrzeno), zda chce Ben pokračovat.

Zajímavou skutečností je fakt, že Jake je výrazně mladší, než Ben (36 let vs 45 let), takže by mě velmi zajímalo, jak by se to řešilo.

Je tu několik způsobů. Možná by se všichni tvářili, že se nic neděje, prostě by měl Batman jinou vizáž a hotovo. Nebo by se nový film Batman odehrával mimo hlavní filmové universum DC, ostatně, něco podobného je v plánu i s Jokerem. Případně by se mohl film Batman odehrávat před dosavadními filmy.

Ale vše jsou jen dohady, které stojí a padají na tom, zda se Affleck rozhodne dál pokračovat nebo nepokračovat v hraní Batmana.

Líbil by se vám Jake jako Batman?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat