Mysleli jste si, že hlavním hrdinou filmu Black Panther bude Black Panther? Tak to se pletete

Alespoň to tvrdí představitel hlavní role.

V únoru (konkrétně 15.) se dočkáme první sólovky s hrdinou tmavé pleti od Marvelu (pokud nepočítáme film Blade, který ale nevznikl přímo pod hlavičkou Marvelu) jménem Black Panther.

Letitia Wright jako Shuri
A soudě podle názvu by se dalo očekávat, že ústřední postavou bude král T´Challa alias Black Panther. Ale jeho představitel Chadwick Boseman si to nemyslí. Podle něj je ústřední postavou sestra T´Chally, tedy Shuri (Letitia Wright):

"Její role je nejdůležitější. V komiksu je T´Challa vědec a král, ale má sestra je nesmírně inteligentní. Ona je tou, kdo má tento dar. Ona je Tony Starkem Wakandy. Je chytrá, je skvělá, je zábavná. T´Challa je také dobrý ve vědě, ale ona je skvělá. Tak je tento příběh vyprávěn od nepaměti. T´Challa se vyzná v technologiích. Je také vědec, ale ona je ministrem technologie. Pokud si někdo myslí, že ženy nemají ve světě technologií místo, tenhle film ho naprosto zničí."

V trailerech jsme Shuri viděli a je zřejmé, že nebude hrát jen "křoví", ale je překvapením, že bude mít očividně mnohem výraznější roli, než se původně zdálo.

Ale proč ne, marvelovské filmy zoufale potřebuje více žen, které umějí nakopávat zadky a současně mají pod čepicí.

Zdroj: CNET
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat