Marvel schytává kritiku za to, že jsou jeho filmy na jedno brdo. Co na to šéf společnosti?

Samozřejmě, že se brání.

Marvel patří k nejúspěšnějším filmovým společnostem, ale to neznamená, že by všichni diváci jeho filmy milovali. Například se objevuje kritika, která spočítá v tom, že jsou si údajně marvelovské projekty příliš podobné.

Na tuhle výtku reagoval prezident Marvel Studios Kevin Feige:

"Myslím, že to je prostě způsob, kterým točíme film. Ale také si myslím, že všechny filmy jsou relativně odlišné. Domnívám se, že je tu příběh, o kterém lidé rádi píší, protože všechny filmy jsou produkovány stejným týmem a všichni obývají stejný fiktivní filmový vesmír. Tam najdeme určité společné prvky. Neříkám, že tu nejsou určité podobnosti, ale myslím, že Thor: Ragnarok a Spider-Man: Homecoming jsou dva naprosto odlišné typy filmů. Oba jsou zábavné. Lidé si oba užívají. Jsou tu nějaké podobné prvky? Pokud ano, beru to. A pokud to lidé kritizují, pak to beru také. Ale opravdu, Homecoming, Ragnarok, Panther, Infinity War, Ant-Man and the Wasp... A Captain Marvel zasazená do devadesátých let, to je šest velmi odlišných filmů. Pokud to, co mají společné je to, že jsou opravdu zábavné, beru to."

Můj názor je, že není špatné, pokud jsou si marvelovské filmy stylově podobné. Všechny jsou součástí jednoho universa, takže je dobře, že mají společné prvky. Nicméně, opravdu bych neřekl, že jsou jeden jako druhý.

Nebo máte jiný názor?

Zdroj: Uproxx
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat