Kde se aktuálně nacházejí Kameny nekonečna, po kterých pase Thanos?

Kde se skrývají? POZOR, SPOILERY!!!

Všichni určitě víme, že v následujících filmech Avengers se bude padouch Thanos (Josh Brolin) pokoušet získat takzvané Infinity Stones/Kameny nekonečna, tedy šestici artefaktů, které dávají svému držiteli téměř neomezenou moc.

Kde se ale aktuálně nacházejí? To shrnul server ComicBook:

Space Stone/Tesseract

Kámen nekonečna, který byl divákům představen jako první (a s jehož pomocí Loki otevřel bránu do našeho světa pro mimozemskou invazi v Avengers) byl naposledy k vidění v Thor: Ragnarok, kde si ho znovu přivlastnil Loki (Tom Hiddleston). Ale soudě podle závěru filmu asi ne na dlouho.

Power Stone/Orb

Fialový Kámen nekonečna je v současné chvíli bezpečně ukryt na domovské planetě "vesmírné policie" Nova Corps Xandar, kde je uložen v trezoru.

Reality Stone/Aether

Červený Kámen nekonečna má zřejmě aktuálně v držení Collector (Benicio del Toro), kterému ho předali hrdinové ve druhém Thorovi, aby se o něj postaral. Domov Collectora byl ale zničen, takže je otázkou, zda má Kámen nekonečna pořád u sebe. Zřejmě ale ano.

Time Stone/Agamattovo oko

Kámen nekonečna v podobě mocného amuletu aktuálně střeží mistři magie v jedné ze svých svatyní poté, co ho Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) použil v boji proti Dormmamovi.

Mind Stone

Mind Stone, který měl původně Loki (Tom Hiddleston) ve svém žezlu, je v současné chvíli umístěn v čele Visiona (Paul Bettany).

Soul Stone

Tento Kámen nekonečna ještě nebyl ve filmech představen, ale dá se předpokládat, že k tomu musí dojít brzy, protože premiéra Avengers: Infinity War proběhne 3. května 2018 a v dané době už by mělo být známo, kde se nachází.

Spekulací, kde se nachází je několik, ale jako ta nejpravděpodobnější se jeví ta, která tvrdí, že je ukryt ve Wakandě, království, kterému vládne Black Panther (Chadwick Boseman). Jestli je to pravda, to se dozvíme 15. února příštího roku, kdy má film premiéru.

Jiná teorie říká, že ho má u sebe Adam Warlock, kterého (nebo spíše jeho kokon) jsme mohli vidět v závěru Guardians of the Galaxy Vol. 2 a je pravda, že v komiksu má Adam se Soul Stone docela dlouhou historii.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat