Jsou komiksovky o zrození superhrdinů mrtvé? Tvůrce Strážců Galaxie s tím rozhodně nesouhlasí

James Gunn tomu nevěří.

Nedávno server The Hollywood Reporter (THR) vydal článek, ve kterém se zamýšlel nad tím, zda publikum neztrácí zájem o komiksovky, které se věnují "zrodu" superhrdinů.

To je zvláštní teorie s ohledem na to, jak v nedávné minulosti zabodovaly některé z takzvaných "origin" filmů. A s názorem The Hollywood Reporter nesouhlasí ani James Gunn, tvůrce Guardians of the Galaxy:

"Snažím se přijít na to, jak Hollywood Reporter přichází s těmito titulky. Jen tento rok Wonder Woman vydělala přes 820 milionů dolarů. Minulý rok Deadpool přes 780 milionů dolarů a Doctor Strange přes 675 milionů dolarů. Takže jak si kruci můžete myslet, že výdělky JEDNOHO filmu - Justice League - znamenají, že jsou filmy o zrození superhrdinů mrtvé? To je naprosto nelogické."

V článku byla zmíněna Justice League, která obsahuje několik postranních dějových linek, které se věnují historii určitých postav a server poukazuje na to, že s ohledem na tržby je možné, že diváci už prostě nestojí o zjišťování podrobností o minulosti superhrdinů.

A pokud vás napadlo, že dalším důkazem toho, že origin projekty nejsou mrtvé, může být také Spider-Man: Homecoming, tak THR upozorňuje, že Spider-Man se nejdříve ukázal v Captain America: Občanská válka (2016).

Souhlasíte s tím, že o filmy o zrození postav nejsou pro diváky už tak zajímavé?

Zdroj: Facebook
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat