Henry Cavill podle smlouvy musí dál hrát Supermana. A co očekává Gal Gadot od Wonder Woman 2?

Něco o DC.

Zatímco v případě Batmana není aktuálně zřejmé, kdo ho bude v budoucnu hrát, pokud jde o Supermana, tak je více méně jasné, že mu své svalstvo bude dál propůjčovat Henry Cavill.

Minimálně v případě dalšího filmu. Sympatický herec prozradil, že je smluvně vázán natočit alespoň ještě jeden projekt se Supermanem:

"Je tu skvělá příležitost odvyprávět Supermanův příběh. Teď je tu fantastická šance ukázat Supermana v celé jeho kráse a odvyprávět velmi komplexní film zaměřený na tuhle postavu a který se bude soustředit na děj a bude z něj vyzařovat naděje a štěstí. Film, který vyvolá dobrý pocit a nebude postrádat i určitou lekci."

Těžko ale říct, kdy se dalšího filmu Supermana dočkáme. Zatím se přesně neví, kdy bude k vidění jeho další sólovka. A pokud jde o druhou Justice League, tak musíme počkat, jak si povede jednička(a zatím to není žádná sláva).

Naopak, u Wonder Woman (Gal Gadot) se ví, kdy dorazí její druhý film do kin, bude to 1. listopadu 2019. A Gal Gadot se právě o dvojce rozpovídala:

"Je tu tolik dobrodružství, která může prožít. Má tolik skvělých kvalit. Každá kapitola je o jiné z těchto kvalit Wonder Woman. Myslím, že by to mohlo být opravdu skvělé. Je to jako bible Wonder Woman."

Co to přesně znamená, to těžko říct. Ale komiksová Wonder Woman má k dispozici hromadu zápletek, takže tvůrci mají z čeho vybírat.


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat