Co jsme se dozvěděli z traileru na Avengers: Infinity War?

Co nám bylo odhaleno? POZOR, SPOILERY!!!

Po "nekonečném" čekání byl včera konečně uvolněn trailer na Avengers: Infinity War. A přestože se Marvel snaží držet příběhové detaily pod pokličkou, i tak jsme se z upoutávky dozvěděli pár důležitých věcí. Kterých?

SOUVISEJÍCÍ: ANGLICKY MLUVENÝ TRAILER NA AVENGERS: INFINITY WAR

Romantické duše potěšilo, že Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) a Vision (Paul Bettany) jsou skutečně párem a Vision má dokonce lidskou podobu (i když mu na čele stále svítí Kámen nekonečna). Nicméně, později v traileru jsme byli svědky toho, že pro Visiona situace nevypadá zrovna nejlépe. Zdá se, že o Kámen nekonečna přijde. Nicméně, pořád je tu šance, že přežije.

Ukázka také potvrdila, že se podíváme nejen do New Yorku (kam bude zřejmě svržen Hulk poté, co se asgardská loď střetne s plavidlem Thanose), ale také do Wakandy, kde se odehraje zřejmě jedna z ultimátních bitev, do které se zapojí i Bucky Barner/Winter Soldier (Sebastian Stan), který byl zmrazen a ukryt právě ve Wakandě. A bystré oko si také mohlo všimnout toho, že během válečné vřavy ve Wakandě byl k vidění také War Machine (Don Cheadle).

Mimochodem, když už došla řeč na Asgarďany, tak v závěru Thor: Ragnarok jsme byli svědky toho, že se jejich kosmická loď setkala s mnohem větším korábem s největší pravděpodobností Thanosovým a v traileru na třetí Avengers jsme mohli vidět hromadu mrtvých Asgarďanů a také Lokiho (Tom Hiddleston), který v ruce drží Tesseract/Kámen nekonečna. Dá se tak odhadovat, že Thanos (Josh Brolin) přepadne loď Asgarďanů, většinu povraždí, aby se dostal ke Kamenu nekonečna. A nechci strašit fandy Lokiho, ale ani pro něj to nevypadá moc dobře.

SOUVISEJÍCÍ: TRAILER NA AVENGERS: INFINITY WAR S ČESKÝM DABINGEM

Pokud jde o Thanose, tak ten ve filmu získá minimálně dva Kameny nekonečna. V traileru je scéna, ve které má modrý Kámen nekonečna (Tesseract) a fialový Kámen nekonečna (který střežila organizace Nova Corps). Už jen tyhle dva kousky mu dávají neuvěřitelnou moc, takže se Avengers a jejich spojenci pěkně zapotí.

Avengers: Infinity War mají premiéru 3. května 2018.

Samozřejmě, v traileru bylo k vidění mnohem více zajímavých okamžiků. Který vás zaujal nejvíc?
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat