V Avengers 4 možná uvidíme překvapivého padoucha z Captain America: Občanská válka

Kterého? POZOR, SPOILERY!!!

Nedávno se jeden z režisérů následujících filmů Avengers nechal slyšet, že se v Avengers: Infinity War máme těšit na hromadu překvapení a nečekaných postav. A zdá se, že to platí i pro Avengers 4, protože se objevily zvěsti o přítomnosti nečekaného záporáka.

O kom je řeč? O padouchovi jménem Brock Rumlow alias Crossbones (Frank Grillo). Ten se představil v sérii Captain America a naposledy jsme ho viděli v Občanské válce (2015).

Jenže v té zemřel. Tím pádem asi málokdo předpokládal, že bychom se ho dočkali v Avengers 4. Ovšem, jeden z komparzistů tvrdí, že na place viděl Franka Grilla. A dá se předpokládat, že tam herec nebyl jen na návštěvě.

Jde o komiksový film a víme, jak to v tomto žánru chodí s mrtvými postavami. To, že skončí "pod drnem" neznamená, že je už neuvidíme.

Je tu několik možností, jakým způsobem by se Crossbones mohl vrátit mezi živé. Například flashback nebo ho může oživit Thanos (Josh Brolin), scenáristé mají bohatou fantasii a "vzkříšení" Crossbonea by určitě nějak šikovně (alespoň doufám, že šikovně) vysvětlili.

Zda se návratu drsného záporáka dočkáme, to se dozvíme 2. května 2019, kdy mají čtvrtí Avengers premiéru. Avengers: Infinity War uvidíme už 3. května 2018.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat