Uvidíme roboty z Pacific Rim, King Konga a Godzillu v jednom filmu?

Co na to režisér?

V budoucnu se na plátně potkají Godzilla a King Kong, to už víme. Řeč je samozřejmě o filmu Godzilla vs. King Kong (premiéra 21. května 2020). Ale společnost Legendary má ve své stáji ještě jinou sérii plnou monster a to Pacific Rim.

A tak některé diváky napadlo, zda není možné, že bychom se dočkali crossoveru. Což vůbec není špatná myšlenka. Co na to říká režisér Pacific Rim: Uprising Steven S. DeKnight?

"Neřeknu, že je tu ve filmu nějaký odkaz, ale byla tu o tomhle tématu spousta diskusí. Podívejte, myslím, že by bylo fantastické, pokud by se universum Pacific Rim připojilo k Monster Universe od Legendary, vypadá to jako přirozený vývoj. A velkou součástí plánu na třetí film, o kterém mluvíme je to, že by k tomu mohlo dojít, je tu vždy tahle možnost. Ale zdaleka to není jistota, v současné chvíli je to stěží teoretické, ale jako ten, kdo je sám fanouškem, bych byl nadšený, pokud by k tomu došlo."

Rozhodně by to byla skvělá podívaná, o tom nemám pochyb. A vypadá to, že to není vyloučeno. Hodně bude záležet na tom, jak si povede druhý Pacific Rim v kinech. První díl byl sice zábavný, ale z finančního hlediska to byl spíše mírný úspěch (rozpočet 190 milionů dolarů, tržby 411 milionů dolarů).

Tak snad dvojka zaboduje a my uvidíme vedle sebe King Konga, Godzillu a obří roboty Jaegery.

Zdroj: Collider
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat