Trailer na Black Panther je... zvláštní

Je to prostě jiné.

Tvůrci tvrdili, že Black Panther bude jiná komiksovka. Nelhali. Ne, pokud budeme soudit z traileru. Ten mě v první řadě překvapil hudbou. A zatímco první upoutávka měla sympatické hudební podbarvení, tady si nejsem úplně jistý, jestli se mi zamlouvá nebo ne.

Ale spíše ne, protože díky němu nepůsobí dění ve videu dostatečně dynamicky. Přestože jsou nám servírovány nové a nové záběry (nejen ale hlavně) z akce, tak to prostě není to, co jsem čekal a v co jsem doufal, ruší mě muzika.

Neříkám, že to nemůže být dobrý film, ale zatímco první ochutnávka mě nadchla, nová mě nechává trochu chladnějším. Ale dobrou zprávou je, že v ní je k vidění pár pomrknutí na komiksové fandy.

Film má premiéru 15. února 2018.

Co na trailer říkáte vy?

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

1 komentářů:

  1. Já si pustil trailer dřív, než jsem četl, co na něm bude divné. A když trailer skončil, tak jsem si řekl: "Dyk je to normál trailer. Možná se jim nebude líbit, že je hrdina moc superman, nebo nevim. Každopádně se juknu, co je to za hudbu, protože je dobrá." A pak si přečtu článek a koukám, že v té hudbě byl "problém" :D Takže čus ;) - Míša

    OdpovědětVymazat