Thanos v Avengers? Jedna z nejzábavnějších prací, tvrdí Josh Brolin. A proč původně nechtěl hrát v Deadpoolovi?

Byla to sranda.

Josh Brolin musí kvůli roli Thanose z Avengers trávit v maskérně spoustu času, ale očividně mu to příliš nevadí, protože práce na dvojici komiksových filmů je podle něj sranda:

"Opravdu jsem se bavil. Myslím tím, je pecka hrát Thanose. Tím chci říct, že to byla jedna z nejzábavnějších pracích, které jsem kdy měl..."

A jak asi víte, Thanos není jediná komiksová postava, kterou Josh v současné chvíli ztvárňuje. Hraje také mutanta z budoucnosti Cablea v Deadpoolovi 2. Ovšem, v tomto případě se herec chvíli zdráhal, než na nabídku kývl:

"Měli jsme natáčet film George and Tammy a to 8. května s Deakinsem a dělat další věci. A pak to na poslední chvíli nevyšlo. Chvíli poté, co z toho sešlo, objevila se tahle věc s Deadpoolem a oni řekli, ´Měl byste zájem to dělat?´ A já na to, ´Bože, chtěl jsem dělat George and Tammy.´ Má žena mi díkybohu řekla, ´Jen si to přečti... Prostě si to přečti´... Tak jsem si to přečetl a vzpomínám si, že to bylo tak zábavné a drzé a hysterické, že když jsem to dočetl, říkám, ´To je ono."

Na Avengers: Infinity War se můžeme těšit 3. května 2018, na Deadpoola 2 o pár dnů později a to 31. května 2018.

Zdroj: Collider
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat