Režisér Thor: Ragnarok chce natočit sólovku Black Widow. A měla by mít komediální nádech

To snad ne.

Pořád mě nepřestane překvapovat to, že Marvel stále nedal zelenou sólovému filmu Black Widow (Scarlett Johansson).

Jde o superšpiónku, takže by nebylo nutné film nacpat triky až po okraj, tím pádem by nebyl až tak drahý, kromě toho, Black Widow patří k velmi oblíbeným postavám, takže úspěch je více méně zaručen, prostě a jednoduše by dávalo smysl, pokud by Marvel začal na filmu pracovat.

Ale zatím se tak nestalo a místo toho dostala přednost Captain Marvel, kterou uvidíme 7. března 2019.

Ovšem, stále je tu možnost, že Black Widow bude mít vlastní film. A pokud ano, o režii by měl zájem Taika Waititi, který zabodoval s filmem Thor: Ragnarok. I když má hodně nečekanou představu, jak by sólovka ruské tajné agentky vypadat:

"Abych byl upřímný, věřím tomu, že bych mohl přinést něco opravdu unikátního každé sérii. Takže bych rád viděl Black Widow. Rád bych viděl, aby film Black Widow byl něco šíleného a o něco zábavnějšího, než čekáte. Protože my známe její příběh a je velmi zasmušilý a velmi temný a taková je i její minulost. Ale! Co z toho udělat vtipnější verzi? Co takhle více zábavnou verzi? Opravdu mám rád podceňované typy. Myslím, že to jde s každou postavou. Jen ji musíte najít a ctít předlohu, ale také nabídnout publiku více zábavnou formu."

Na první pohled mě děsí, že by film Black Widow měl být vtipný a uvolněný, ale děsilo mě to i v případě třetího Thora. Přece jen, jeho podtitul je Ragnarok a to není zrovna veselá událost. A přestože Taika vdech filmu uvolněnější tón, tak nakonec to funguje na výbornou a podle recenzí jde o jednu z nejlepších marvelovských komiksovek. Je tím pádem možné, že by podobný přístup fungoval i u Black Widow.

Stejně bych ale raději viděl film ve stylu Bournea. A co vy?

Zdroj: io9
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat