Režisér Terminátora dál pokračuje v kritice Wonder Woman

James Cameron si nedá pokoj.

Nedávno se James Cameron pustil do kritiky opěvované hitovky Wonder Woman, a přestože se to některým vůbec nelíbilo, Cameron si neodpustil další ne úplně pochvalný komentář:

SOUVISEJÍCÍ: TVŮRCE TERMINÁTORA ZKRITIZOVAL WONDER WOMAN

"...byla Miss Izrael a nosila tak trochu prsatější kostým, který velmi obepínal její postavu. Byla naprosto úchvatná. A to pro mě není nic revolučního. V šedesátých letech něco podobného dělala Raquel Welch. Je to vše v kontextu toho, o čem se mluví v případě Sarah Connor - co Linda Hamilton vytvořila v roce 1991 - pokud to nepředběhlo svou dobu, alespoň to bylo ve své době revoluční. Nemyslím si, že to předběhlo svou dobu, protože ženy tohoto typu stále nedostávají příliš rolí... Takže i když tleskám Patty za režii tohoto filmu a Hollywoodu za to, že nechal ženu režírovat velkou akční sérii, nemyslím si, že bylo ve Wonder Woman něco revolučního. Myslím si, že to byl dobrý film. Tečka."

Ale tentokrát Cameron také zmínil to, že měl možná svou předchozí poznámku více rozvést a také pochválil na Wonder Woman to, že ústřední postava měla navrch nad mužským hrdinou.

Ovšem, stále naráží na to, že Wonder Woman hodně sázela na přitažlivost Gal Gadot. A to je pravda. Nicméně, málokdo by asi ocenil to, pokud by v hlavní roli byla nějaká šmudla. Nebo si myslíte něco jiného?

Zdroj: THR
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat