Našel se Shazam! Je jím herec z Thora

Který?

Jestli nějaký film, který plánují hlavouni z DC poslat do kin, disponuje skvělým a vtipným marketingem, určitě Shazam bude na prvním místě. Neustálé výstřelky režiséra Davida F. Sandberga na fanouškovské dotazy na Twitteru (chtěli vidět kostým, poslal jim skeč jako vystřižený z "malování") baví internet týden co týden, nicméně tentokrát se o žádný vtípek naštěstí nejedná.

Už z dřívějška víme, že kloučka, který se zakřičením hesla Shazam! promění v dospělého superhrdinu, tvůrci nebudou záměrně omlazovat. Sečteno podtrženo - chystá se obsazování obou dvou rolí - mladého Billyho i superhrdinského Shazama. Nebo tedy vlastně už jen Billyho. Shazama si totiž zahraje Zachary Levi! Pokud vám jeho jméno nic neříká, do nejširšího povědomí se Levi zapsal např.jako Chuck ze stejnojmenného seriálu. A zahrál si také Fandrala v marvelovské filmové sérii Thor.

Levi už začal s nabíráním svalové hmoty. Do roku 2019, kdy má mít film premiéru, má zatím co nahánět. V budoucnu se koneckonců má utkat se svojí nemesis, kterou je pro Shazama Black Adam v podání Dwayena "The Rocka" Johnsona. Uvidíme, jak se s tím Levi popere. A kdyby bylo na vás obsadit i mladého Billyho, měli byste tip na nějakého herce?

Sdílej na Google+

Autor: DEADMANincCZ

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat