Mysleli jste si, že ve filmech nemůže být Thorem žena? Tak to se pletete, šéf Marvelu to nevylučuje

Kevin Feige není proti.

Nedávno se ozval Karl Urban (Skurge z Thor: Ragnarok) s tím, že si umí představit, že by se ve filmovém světě stala novým Thorem žena. Přece jen, v Avengers 4 se rozloučíme s některými postavami a klidně mezi nimi může být i aktuální Thor (Chris Hemsworth).

V komiksu se ženským Thorem stala Jane Foster. A přestože nejdříve někteří lidé peskovali, nakonec si získala velkou popularitu.

Ale je tu vůbec možnost, že bychom ve filmech byli svědky toho, že kladivo Mjolnir zvedne žena? Na to odpovídal Kevin Feige, šéf Marvel Studios:

"Vždy se díváme do komiksů, kvůli těmto nápadům... někdy na velmi konkrétní dějové linky jako v případě ´Civil War´, někdy kvůli určitým střípkům nebo postavám, jako v případě ´Planet Hulk.´ Takže cokoliv, co se odehrálo v komiksu, i ženský Thor, má velký potenciál a jde o nápady, ze kterých se mohou zrodit budoucí filmy."

Ano, je mi jasné, že někteří si při představě ženského Thora trhají vlasy. Ovšem, Marvel má velké mezery, pokud jde o ženské postavy (jak dlouho mu trvalo, než se objevila ženská záporačka nebo se sólovky dočká ženská hrdinka?), takže ženský Thor je zajímavý nápad. Nicméně stejně bych raději viděl vlastní film Black Widow (Scarlett Johansson), to by podle mě byla sázka na jistotu.

Zdroj: Movies
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat