Malá překvapení v marvelovských filmech jsou důležitější než vypadají. A pro koho jsou filmy od Marvelu určeny především?

Šéf Marvel Studios se rozpovídal.

Šér Marvel Studios Kevin Feige není ten typ, který by se bránil rozhovorům, takže čas od času pronese pro novináře něco zajímavého. Tentokrát se rozpovídal například o takzvaných Easter Eggs nebo-li malých překvapeních pro znalce:

"Vkládáme do filmů tyhle věci, můžete je nazývat Easter Eggs, můžete jim říkat skryté předměty. Je jich tam spousta. Nejen, že jsou v každém filmu, ale jsou to pojítka mezi všemi filmy, takže se objeví věci, objeví se věci v tomto filmu (Thor: Ragnarok, pozn. redakce), které odkazují do doby deset filmů zpět, které pochytíte jen, pokud to sledujete velmi pečivě."

Očividně tedy nejde jen o momenty, které mají potěšit fanoušky, ale také jde o připomínky původních filmů. I když jen pro všímavé diváky.

A pro koho jsou vlastně marvelovské filmy určeny především? I na to Kevin odpověděl:

"Točíme tyhle filmy pro lidi, aby si je užili jednou během premiérového víkendu, pokud je to to, co chtějí udělat, ale popravdě, protože jsme spíše lidmi, kteří se na ně dívají znovu a znovu dokola, děláme to pro takové lidi."

A ono je to také finančně výhodné, když jdou diváci do kina několikrát. Nicméně, asi by to neudělali, pokud by film nebyl zábavný a jestliže se podíváme na tržby marvelovských komiksovek, tak je zřejmé, že zábavné jsou.

Thor: Ragnarok má premiéru 26. října.


Zdroj: ComicBook
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat