Je libo mňamku? Ve vystřižené scéně z hororu TO prý vraždící klaun snědl nemluvně

A bez přílohy.

Horor IT je relativně kontroverzní a to proto, že jsou v něm vražděny děti. Na to jsou diváci vcelku citliví, takže tvůrci musejí být hodně opatrní. A zřejmě to je důvod, proč byla z filmu vystřižena scéna ze sedmnáctého století, ve které vraždící klaun Pennywise (Bill Skarsgård) snědl nemluvně.

"Byla tu scéna, kterou jsme natočili, flashback ze sedmnáctého století, předtím než byl Pennywiseem. Daná scéna se ukázala být hodně ale hodně zneklidňující. A já nejsem klaunem. Vypadám více jako já. Je to velmi znekliďnující a je to svým způsobem vedlejší dějová linka o tom, co je TO nebo odkud se vzal Pennywise," nechal se Bill slyšet před nějakou dobou pro server Variety.

Nyní herec Tim Stevens naznačil, o co vlastně šlo. Podle něj TO, které se snaží v lidech vyvolávat strach, zaútočilo na ženu, jejíž největší obavou bylo, že přijde o své novorozeně. A jak ji více vyděsit, než zhltnout jejího potomka?

Nakonec se ale scéna do finálního sestřihu nedostala, ovšem, pořád je možné, že ji uvidíme na DVD/BR verzi nebo se například stane součástí druhého dílu, ve kterém máme zjistit víc o Pennywiseovi. Film má premiéru 5. září 2019.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat