Jakým komiksem se zřejmě bude inspirovat mládeži nepřístupný film Venom?

Co poslouží jako předloha?

Shrňme si to. Film Venom bude mít přístupnost R (do sedmnácti let jen v doprovodu dospělé osoby), hlavní mužskou roli Eddieho Brocka/Venoma ztvární Tom Hardy, ústřední ženskou postavou (pravděpodobně Anne Weying/She-Venom) si vezme na starosti Michelle Williams a dál uvidíme také Rize Ahmeda (zřejmě si zahraje Carnage).

Premiéra filmu je pak naplánována na 4. října 2018. Pokud jde ale o příběh, tak toho zatím zrovna moc nevíme (vlastně v podstatě nic).

Ovšem, stránky Omega Underground přišly s tím, že by jako inspirace pro děj měla posloužit komiksové série Venom: Lethal Protector z roku 1993.

V ní se Venom dohodne se Spider-Manem, že se vzdá své kriminální kariéry a uzavřou spolu mír. Venom se pak vydá do San Francisca, aby zde v klidu žil, ovšem otec jedné z jeho obětí najme skupinu žoldáků s vybavením ukradeným ze Stark Industries, aby se o Venoma postarali.

Faktem je, že se část filmu bude natáčet v San Franciscu a tvůrci hledají herce, kteří by měli ztvárnit žoldáky. Tím pádem zní dost pravděpodobně, že by předlohou skutečně mohla být série Lethal Protector.

A pokud se to ukáže být jako pravdivá informace, je to dobrá zpráva, jde o zajímavou komiksovou zápletku.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat