Jaké největší problémy mají členové Justice League?

O to se podělili herci z filmu.

Všichni víme, jak to chodí. Dnes už nefrčí postavy, které jsou příliš rozjuchané a nemají starosti. A tak i členové ústředního týmu v Justice League mají své strasti. Jejich představitelé se podělili o to, s čím se jejich hrdinové potýkají:

"Bruce Wayne má jakousi vnitřní temnotu a cynismus, které musí nechat za sebou, aby dal tým dohromady,´ prohlásil Ben Affleck (Batman).

"Wonder Woman je 900 nebo 3 000 let, podle toho, koho posloucháte a kvůli tomu je velmi osamělá. Přišla o mnoho během těchto let," oznámila Gal Gadot (Wonder Woman).

"Barry pohrdá společenskými většinami a čas pohlcujícími byrokraciemi," přiznal Ezra Miller (Flash).

"Aquaman vlastně ještě není ani opravdu Aquamanem. Není Králem Sedmi moří. K tomu se nedostaneme dříve než v jeho filmu. Pro mě je to opravdu velký pokrok. Je to obrovská příběhová linka pro Arthura Curryho. Pro spoustu fandů to může být obtížné, sledovat to, jak ho ztvárňuji. Ale budete muset počkat do jeho vlastního filmu, abyste to opravdu pochopili. Protože ještě není králem. Nevěří v sebe, neví, co má dělat se silami, kterými vládne. Čeká ho spousta ztrát. Nesnáší obyvatele Atlantidy. To, že ho lidé nazývají už teď ´Aquamanem´ - všechno týkající se Atlantidy je mu ukradený. Není ještě tak daleko," rozpovídal se Jason Momoa (Aquaman).

Justice League má premiéru 16. listopadu.

Zdroj: SFX Magazine
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat