Jak výraznou roli bude mít drsňák Cable v Deadpoolovi 2?

Na to odpovídal jeho představitel.

V Deadpoolovi 2 nám bude představen Cable (Josh Brolin), drsný mutant z budoucnosti. Ale je otázkou, kolik prostoru bude mít. Na to odpověděl právě Josh:

"Neřeknu vám, jak moc jsem ve filmu, ale je to jeho představení a myslím si, že jeho představení, i v malých promech a ochutnávkách, které mi David (David Leitch, režisér, pozn. redakce) ukázal, je pořádné odhalení. Domnívám se, že se nebudeme snažit skrývat fakt, že je to začátek Cablea a rozhodně ne jeho konec. Myslím, že pokud jste citliví v případě toho, jak bude tahle postava odhalena, je tu nádech tajemství, takže když se dostaneme k filmu X-Force, bude to pořádný nářez. Je tu toho spousta, co musí být odhaleno. A je tu mnoho toho, co bude odhaleno, ale jsou tu další tři filmy, které odhalí víc."

Josh podepsal smlouvu na celkem čtyři filmy. Deadpool 2 a komiksovka X-Force jsou dva z nich, zbývající dva ještě oznámeny nebyly.

A podle vyjádření herce to vypadá, že Deadpool 2 neodhalí vše o Cableovi, ale něco si tvůrci schovají pro další filmy.

Přesto se ale asi nemusíme obávat toho, že Cablea bude v Deadpoolovi 2 málo, už teď je více méně jasné, že bude mít slušné množství prostoru.

Deadpool 2 má premiéru 31. května 2018, o X-Force se zatím neví, kdy ho uvidíme.

Zdroj: Collider


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat