Jak je to s temným tónem DC filmů?

Temnější pojetí a méně humoru. Tím se lišilo DC od Marvelu. Byla ale kritika tohoto kroku oprávněná?

Zatímco Muž z Oceli nastavil laťku současného DC filmového vesmíru relativně vysoko, film Batman v Superman už mnohým divákům nesedl zejména kvůli svému depresivně temnému pojetí, které se ještě temněji vykreslilo v režisérské verzi.

Na tuto kritiku nedávno reagoval i sám Ben Affleck, když řekl, že si myslí, že kritika temnoty z BvS je oprávněná.

Nicméně pokud budeme brát v potaz to, co nedávno řekl představitel Flashe Ezra Miller, musíme zase jednou ze Zacka Snydera udělat spíše vizionáře, než pouhého režiséra, či dokonce grafického stylizátora.

"Když jsem seděl poprvé v Zackově kanceláři, říkal mi, že na něj budou naštvaní, že dělá věci moc temné, ale že je to ta cesta, díky které se v Justice League stane z diváka ten člověk, který pocítí přechod z temnoty do světla, protože přesně o tom je Justice League."

Zack Snyder tak sice vypadá, že se podřizuje tomu, co chtějí diváci vidět, ale nikdo z nás se vlastně ani nediví, že to měl promyšlené už dopředu. Herci jsou nicméně ohledně filmu neskutečně pozitivní a na internetu spolu hláškují a vynáší do nebes Snydera i (na dotáčky dohlížejícího) Josse Whedona.

Jak to celé dopadne, se dozvíme 16. listopadu tohoto roku.

Sdílej na Google+

Autor: DEADMANincCZ

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat