Hulk měl původně dostat filmovou trilogii. Ale nakonec to bude úplně jinak

Jak?

Předchozí pokusy o sólovky Hulka nedopadly tak, jak tvůrci (a zřejmě i diváci) doufali, takže v současné době je Hulk (kterého aktuálně ztvárňuje Mark Ruffalo) "jen" součástí filmů jiných hrdinů případně týmovek. Ale Mark Ruffalo původně se šéfem Marvel Studios Kevinem Feigem plánoval celou trilogií filmů Hulka. To se změnilo. Popsal to Ruffalo:

"Jednoduše řečeno, Kevin si mě vzal stranou a řekl mi, ´Pokud to uděláme... pokud uděláme samostatný film Hulka, jaký by měl být?´ A já říkám, ´Myslím, že by to mělo být takové, takové, takové a takové a takové a skončit takhle.´ A on na to, ´To zbožňuji. Proč to neuděláme v dalších třech filmech, kdy by se začalo Thorem 3 a poté se pokračovalo v Avengers 3 a Avengers 4.´ A já na to, ´Tak to zní skvěle!´ Takže jsme na začátku této příběhové linie."

Původně byly v plánu tři nové filmy, ale nakonec se Mark a Kevin shodli na tom, že bude lepší zakomponovat  jejich děj do jiných projektů.

A s ohledem na to, jak dopadly předchozí pokusy o sólovky Hulka to možná není úplně špatný nápad. Na druhou stranu, ani jeden ze starších filmů nevznikal pod kompletním dohledem Marvelu, takže by možná nebylo od věci zkusit, jak by to dopadlo, pokud by měl Marvel film plně ve svých rukou.

V blízké budoucnosti se ale zřejmě sólovky nedočkáme. Mrzí vás to?

Hulka uvidíme už 26. října v Thor: Ragnarok.

Zdroj: CB
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat