Herec z Thor: Ragnarok chce film s ženským Thorem

Ano, opravdu.

V komiksu už k tomu došlo před nějakou dobou. Thor "přišel o kulky", jinak řečeno, Thorem se stala žena. Ale něco takového se ve filmovém světě zřejmě v blízké budoucnosti neodehraje. Ovšem, představitel padoucha Skurgea z Thor: Ragnarok Karl Urban si myslí, že by nebylo od věci, pokud by Chris Hemsworth předal pochodeň ženě:


Karl Urban jako Skurge
"Myslím, že je čas - myslím, že už je tu zpoždění. Chtěl bych to vidět, proč by ne."

Samozřejmě ve chvíli, kdy se v komiksu Thorem stala žena (konkrétně Jane Foster), našlo se pár těch, kteří rozjeli stížnosti na přehnanou politickou korektnost a hlásali věci ve stylu "Jasně a příště bude Thor černošský gay", ale faktem je, že ženský Thor rychle získal na popularitě.

Ovšem, pokud jde o hranou verzi, tuším, že Marvel na něco takového nemá odvahu. Vždyť není schopen nabídnout ani film s Black Widow (Scarlett Johansson), která už byla ve filmovém světě dávno představena a má obrovské množství fanoušků.

SOUVISEJÍCÍ: TOHLE VYPADÁ VÁŽNĚ, TVŮRCI AVENGERS 4 HLEDAJÍ HERCE PRO POHŘEBNÍ SCÉNU

Na druhou stranu, Karl má pravdu s tím, že by mohl být správný čas. Víme, že v následujících dvou filmech Avengers se rozloučí několik postav. Není sice jasné, zda to bude zrovna Thor, ale pokud ano, proč nezkusit nabídnout ženskou variantu?

Co si o tom nápadu myslíte vy?

Zdroj: MFR
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat