DC jede! I Deathstroke má mít vlastní film!

Warneři konečně šlapou na plyn a oblíbený žoldák se údajně chystá krájet nepřátele na stříbrném plátně!

V moderní éře filmů od DC Comics budeme po Justice League čekat zhruba 13 měsíců na Aquamana a z následujících filmů to nemá nikdo moc jisté, ať už patří do propojeného universa nebo ne.

Zatímco se ale obě konkurenční stáje (jak DC tak i Marvel) snaží ty nejoblíbenější postavy vpálit na stříbrná plátna, Deathstroke jako jedna z mála komiksových legend DC Comics, se tam ještě nepodíval. Bylo nám pouze řečeno, že se objeví v novém Batmanovi. Všechno je ale na dobré cestě!

A ještě lepší je to, kdo vlastně s touhle informací přišel. Zatímco původní plán byl Deathstrokea obsadit jako záporáka právě do nového celovečeráku s Batmanem (viz hlavní fotka z testovací projekce), nyní se pro The Wrap vyjádřil Gareth Evans (režisér i scénárista obou Raidů), že právě on s Warnery jedná o Deathstrokově sólovce, což potvrdil i fotkou na Instagramu (komiksu právě s Deathstrokem). Jisté je především to, že hlavní role se stále ujme Joe Manganiello.

Deathstroke jako takový se na televizní scéně prohnal zejména v Arrowovi, kde se na nátlak fanoušků po třech letech v hodně velké parádě vrátil loni do finále 5. řady seriálu. Na svojí filmovou premiéru ale čeká.

Deathstroke je ve zkratce žoldák jménem Slade Wilson, v některých verzích je i pokusný králík experimentu s nadlidskými schopnostmi (nadlidská síla, ultra rychlé reflexy). Je to jeden z nejlepších bojovníků muže proti muži v universu DC, přičemž v soubojích např. s Batmanem častokrát vychází jako vítěz a jednou dokonce sám neutralizoval 6 členů Justice League. Deathstroke je mimo jiné i taktik a stratég takových kvalit, že ani samotný Superman se v komiksech občas nebojí k němu zaletět pro radu.

Do karet mu určitě ve filmu bude hrát to, že není vyloženým záporákem, nýbrž nájemným zabijákem. To, že se ale občas některým superhrdinům nelíbí, že Slade zabíjí civilisty, pak často vede k tržným ranám a zlomeným kostem mezi nimi.

P.S.: Na komiksový úspěch Deathstrokea reagoval svého času Marvel představením své verze žoldáka s meči a střelnými zbraněmi. Možná vám jeho jméno bude povědomé. Pojmenovali ho Deadpool. Křestním jménem Wade Wilson.

Zdroj: The Wrap
Sdílej na Google+

Autor: DEADMANincCZ

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat