Co se bude dít s marvelovským filmovým universem po Avengers 4?

O tom se rozpovídal šéf Marvel Studios.

Do konce třetí filmové fáze marvelovského universa zbývá ještě nějaký ten pátek. Ukončí ji čtvrtý díl Avengers, který bude mít premiéru 2. května 2019. Ale co bude pak?

Bylo naznačeno, že nás čekají velké změny. A samozřejmě na to byl tázán i šéf Marvel Studios Kevin Feige. Jaká byla jeho odpověď?

"Dobře, vše, co řeknu je, že filmy, na kterých aktuálně pracujeme, které nás vezmou až k nepojmenovaným Avengers v květnu 2019, to je to, na co se opravdu soustředíme. A soustředíme se na to, abychom přivedli sdílené fiktivní vyprávění tvořené 22 filmy k uspokojivému zakončení. A kam se vydáme potom? Samozřejmě budeme pokračovat dál. A samozřejmě máme nápady, kam budeme pokračovat. Ale popravdě, všechno jsou to dobré příběhy. A finále seriálu Star Trek: Nová generace prohlásilo, ´Všechny dobré věci musí skončit.´ A jedním z důvodů, proč to bylo tak speciální, je to, že je tu omezená kvalita, pokud jde o nejlepší fiktivní příběhy napříč historií. A my jsme to chtěli udělat na konci našich tří fází a 22 filmů. A jak začneme novou a kam se vydáme dál, to je příběh na jindy. Je to opravdu o deseti letech a přivedení něčeho ke konci uspokojivým a nečekaným způsobem."

Občas se proslýchá, že další fáze dokonce nebude vlastně ani nazývána fází. Těžko říct, co má Marvel v plánu, ale jedno je jisté, s komiksovými filmy se jen tak nerozloučíme.

Pokud jde o dosud známé filmy, které budou následovat po Avengers 4, tak potvrzen byl další Spider-Man a třetí Guardians of the Galaxy. Na koho dalšího se těšit, to se zatím neví.

Která postava od Marvelu by si podle vás zasloužila svůj film?

Zdroj: Uproxx
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat