Co říká Vin Diesel na to, že se devátý díl Rychle a zběsile o rok zpozdí?

Jak na to reaguje?

Nedávno bylo prozrazeno, že spin-off k sérii Fast & Furious uvidíme 26. července 2019, ovšem premiéra devátého dílu se posune zhruba o rok na 10. dubna 2020. To mnoho lidí zklamalo. Co na to ale říká sám Vin Diesel?

"...Vím, že je tu spousta spekulací, proč bylo datum premiéry Fast 9 posunuto... ale bylo by nefér říct, že je to něčí vína. Jak plánujeme kurz k průzkumu universa Rychle a zběsile, člověk si musí uvědomit, že by měl mít na mysli, že jsou tu na pilíře, které nám sem dovedly. Pilíře jako autenticita, rodina a nejdůležitější je pak perspektiva našeho věrného fanouška, která je důležitá pro náš úspěch. Nicméně, jako každé vozidlo, které objelo svět 8krát, série potřebuje údržbu. Můj dobrý přítel a kmotr Universalu Ron Meyer mi poskytl čas, abych to mohl udělat. Brzy pro vás budeme mít vzrušující zprávy... dál nás sledujte. váš, Dom..."

Vypadá to, že zlá krev mezi Vinem a Dwaynem Johnsonem už je minulostí a Vin není naštvaný, že kvůli spin-offu Dwaynea a Jasona Stathama uvidíme devátý díl Fast and Furious později. Je naopak rád, že tím získal čas trošku "opravit" sérii.

Mrzí vás, že devátý film dorazí do kin až v roce 2020?

Zdroj: Instagram
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat