Chris Hemsworth se po Thor: Ragnarok obával natáčení Avengers: Infinity War

Proč?

Je zvykem, že herci chválí spolupráci s režiséry. A to i v případech, kdy to není úplně pravda. Ale očividně, pokud jde o Thor: Ragnarok byl to opravdu skvostný zážitek. Tak skvostný, že se Chris Hemsworth obával natáčení dalšího filmu. Řeč je o Avengers: Infinity War:

"Upřímně jsem do natáčení (Avengers: Infinity War) šel s nervoziou, protože tento filmu (Thor: Ragnarok) byl nejvíce osvobozující zkušeností a pomyslel jsem si, ´A teď budu muset pokračovat v téhle kontinuitě."

Prostě se bál toho, že natáčení nebude taková "prča" jako v případě Thor: Ragnarok. Nakonec je ale spokojený i s režisérským duem bratrů Russoových:

"A byla to opět naprosto jiná zkušenost, ale užil jsem si ji. Myslím, že když budete mít otevřenou mysl a budete přístupný nápadům a doporučením ostatních, o tom si myslím, že je to dobrý způsob, víte?"

I Idris Elba (Heimdall) se nechal slyšet, že zatímco dva první filmy Thor byly prací, třetí byl zábavou. Ale naštěstí, i natáčení Avengers: Infinity War bylo podle všeho fajn zkušeností.

Třetí Thor má premiéru 26. října, Avengers: Infinity War 3. května 2018.

Zdroj: CB
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat