Čekáte, že bude Hela z Thor: Ragnarok novým Lokim? Tak to nehrozí. A co na film říká režisér Strážců Galaxie?

Žádný druhý Loki.

Loki (Tom Hiddleston) je jedním z nejoblíbenějších záporáků z filmového universa od Marvelu. Ale jestli věříte, že bohyně smrti Hela (Cate Blanchett), ústřední padouch z Thor: Ragnarok bude jeho ženskou verzí, tak to se mýlíte. Prozradila to Cate:

"Tak v první řadě mám vaginu (smích). A nemyslím si, že ji on má také, i když vlastně nevím, jestli Hela vůbec má vaginu. Je bohyně, takže nevím, nevím (smích)."

Na původních návrzích si ale byli Hela a Loki dost podobní:

"Takže Taika (Taika Waititi, režisér, pozn. redakce) a já a producent a Mayes (Mayes Rubio, pozn. redakce), který je kostýmním návrhářem... Hela vypadala velmi podobně Lokimu a já řekla ´Dobře, jak bychom ji mohli udělat ještě působivější nebo s ní být více kreativní?"

Její vzhled se ale nezměnil hned, ovšem postupem času. A nakonec tolik, že by si ji s Lokim určitě nikdo nespletl.

Mimochodem, Thor: Ragnarok je, pokud jde o obrazové zpracování, často srovnáván se Strážci Galaxie. A jejich režisér James Gunn už Thora viděl. Co na něj říká?

"Nemyslím si, že nějaký jiný film z moderní éry zachytil úroveň šílené zábavnosti klasik z osmdesátých let jakými jsou Flash Gordon a Buckaroo Banzai tak, jako se to povedlo Taiku Waititimu v tomto případě. Měl jsem pocit, jako by mi bylo čtrnáct a sledoval jsem magickou videokazetu, která explodovala v něco ohromujícího. Je to nejbarevnější ze všech marvelovských filmů a tím myslím, že Strážci Galaxie Vol. 2 jsou ve srovnání s tím v podstatě v sépiovém tónu a navíc jde o nejzábavnější film."

A když něco takového prohlásí režisér Guardians of the Galaxy, jehož filmy jsou považovány za extrémně zábavné, něco to znamená.

Thor: Ragnarok má premiéru 26. října.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat