Začalo natáčení Hellboye. A co říkají fandové na první fotku hlavního hrdiny?

Líbí se jim?

Hellboy dorazí do kin 11. ledna 2019. To je relativně dost času, ale tvůrci nezahálí a už začali natáčet. Včera padla první klapka. Oznámil to herec Daniel Dae Kim, který nahradil v roli jaguárdlaka Bena Daimio Eda Skreina. Ten se rozhodl postavu nehrát, protože není Asiat a Ben Daimio má asijské kořeny.

"Jsem rád, že mohu oficiálně potvrdit, že jsem se přidal k obsazení Hellboye. Dnes jsme začali natáčet a budu hrát Bena Daimio spolu s velmi talentovaným obsazením, v jehož čele je David Habour a režisérem je Neil Marshall. Děkuji všem za podporující tweety a komentáře, speciálně ve světle aktuálních událostí, které se týkají původního obsazení. Tleskám producentům a Edu Skreinovi za to, že podporují názor, že asijské postavy by měly být hrány asijskými nebo asijsko-americkými herci. Nemohl se k danému tématu vyjádřit více elegantně a zůstanu mu dlužný za sílu jeho charakteru," nechal se slyšet Kim.

SOUVISEJÍCÍ: ED SKREIN SE VZDAL ROLE V KOMIKSOVCE HELLBOY

A protože už začalo natáčení, představitel hlavní role David Harbour musel pod ruce maskérů a my jsme si mohli užít první fotku Hellboye. Pokud mohu soudit, David vypadá skvěle. Ale co na to "internet"?

V drtivé většině případů převládá nadšení. Dokonce i lidé, kteří hodně pochybovali, mění názor. Minimálně pokud jde o vzhled hlavní postavy.

Fandové oceňují, že nový Hellboy vypadá drsněji. A někteří také upozorňují na to, že jeho účes je podobný tomu, který má wrestler Undertaker.

Ale žádné velké výhrady se neobjevují.

Jaký je váš názor na vzhled nového Hellboye?


Zdroj: THR




Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat