V jaké době se bude odehrávat Thor: Ragnarok? A jak se Thor dostal na planetu Sakaar?

Pár zajímavostí o Thorovi.

Časová linie filmů od Marvelu může být docela matoucí. Často není úplně jasné, kdy se který projekt odehrává.

O tom, do které doby je zasazen Thor: Ragnarok promluvil výkonný producent Brad Winderbaum:

"V časové linii MCU (Marvel Cinema Universe, pozn. redakce) se věci odehrávají tak trochu jedna za druhou, speciálně ve třetí fázi. Nejsou tak provázány jako byly v první fázi... Takže tohle může být za Civil War a víte, za Spider-Manem. Někdy v téhle době."

To není úplně konkrétní, ale alespoň zhruba víme, o kterou etapu jde.

Mimochodem, asi vám neuniklo, že Thor (Chris Hemsworth) se ve filmu ocitne na cizí planetě Sakaar. Jak se tam vůbec dostal? I na to odpovídal Brad:

"V podstatě je spousta cest, jak skončit na Sakaaru... myšlenka zní tak, že někdo použije červí díru pro cestování z bodu A do bodu B skrze kosmos, ale je tu nějaký druh selhání a skončíte mimo svou trasu a vyplivne vás to někde jinde. Bifröst je v podstatě mechanismus teleportační červí díry a aniž bych zabruslil do větších detailů, něco se v jedné skvělé scéně hodně pokazí a vyplivne ho to právě tam. A jedna z prvních osob, se kterou se setká, je tahle lovkyně odměn. Bezejmenná lovkyně odměn s označením SR-142, což je Valkýra."

Je sice náhoda jako "prase", že to Thora vyplivne zrovna na planetě, kde je Hulk (Mark Ruffalo), ale hlavní je, že to vypadá na skvělou zábavu.

Premiéra filmu je 26. října.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat