V Avatar 2 bude plno dětských herců. Tady jsou

Spousta omladiny.

Před pár dny začalo natáčení dlouho očekávaného sci-fi Avatar 2 a kromě starých známých (včetně několika oživených postav) ve filmu uvidíme také nováčky. A mezi nimi bude i slušné množství dětských herců.

Ti se představili na nových fotografiích. Všichni z nich kromě jedné výjimky budou hrát digitální postavy. Jediný, koho uvidíme neskrytého pod trikovými efekty, bude Javier Socorro (Jack Champion - v modré košili na posledním snímku).

Ostatní herci ztvární členy rodiny Sullyho (Sam Worthington) nebo členy klanu Metkayina.

Do Sullyho rodiny budou patřit: Neteyam (Jamie Flatters), prvorozený syn Jakea a Neytiri (Zoe Saldana). Lo´ak (Britain Dalton) - druhý syn. Tuktirey (Trinity Bliss), nejmladší potomek rodiny Sullyových.

Do klanu Metkayina budou patřit Tsireya (Bailey Bass) - mladá členka klanu, která je vynikající plavkyní. Aonung (Filip Geljo) je mladý lovec. Rotxo (Duane Evans Jr.) je taktéž mladý lovec z Metkayiny.

Producent Jon Landau k tomu dodal:

"Nikdy předtím jsme neměli tento mladistvý element a to přidalo filmu odlišný druh energie. Reprezentují novou generaci Pandory a hrají velmi výraznou roli - nejen v tomto filmu, ale ve všech filmech."

Premiéra druhého dílu je naplánována na 17. prosince 2020.

Zdroj: EW







Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat