Šílenství v komiksovém světě od Marvelu. Neuvěříte, kdo se stal vůdcem Avengers

Nic není nemožné. POZOR, SPOILERY!!!

Určitě ne v komiksovém universum. V něm jsou na denním pořádku hodně zajímavé a někdy šokující události. Například se tam klidně může odehrát to, že se Thanos stane vůdcem Avengers. Ano, ten Thanos (Josh Brolin), proti kterému superhrdinové už roky bojují ve filmovém světě a poměří s ním síly i v Avengers: Infinity War a zatím nepojmenovaných Avengers 4.

Jak se něco takového mohlo přihodit? V komiksové sérii Thanos se několik členů Avengers (jako Captain America, Thor, Spider-Man nebo Wasp) utkali se záporákem známým jako Abomination. A byli poraženi.

Když to ale s nimi vypadalo hodně bledě, objevil se Thanos a několik dalších hrdinů (Daredevil, Ms. Marvel, Vision...). Thanos pak zničil Abominationa, což mu vyneslo velmi slušnou popularitu mezi lidmi.

Jak je ale možné to, že se z Thanose stal klaďas a vůdce týmu? Vysvětlení je velmi komiksové. Bytosti zvané Three Sisters of Eternity vytvořily realitu, ve které se Thanos stal hrdinou.

Jenže to netrvalo dlouho a vrátily se mu vzpomínky. Což vedlo k tomu, že bez mrknutí oka povraždil Avengers a vrátil se zpět do své původní reality, kde se rozhodl bojovat proti svému synovi Thaneovi, se kterým nejsou zrovna zadobře.

Thanos prostě nemůže být dobrák, to mu nesluší.

Avengers: Infinity War mají premiéru 3. května 2018, čtvrtí Avengers 2. května 2019.
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat