Režisér Nightwinga naznačil, že je lepší pracovat na filmech od DC než na filmech od Marvelu

Chris McKay se rozpovídal o zajímavém tématu.

Marvel a DC jsou největší konkurenti na poli komiksů, ale také soupeří ve filmovém světě. A jak už to tak bývá, každá společnost má své zastánce i odpůrce.

A Chris McKay, který bude režírovat sólovku Nightwing promluvil o tom, jaký je mezi filmy obou společností rozdíl:

"Warner Bros se více soustředí na režiséry. Tečka. Více než jakékoliv studio, pro které můžete pracovat. Jen se podívejte na přehled světových filmařů, kteří pracují pro Warner Bros a stalo se jejich domovem. Warner Bros je studio zaměřené na režiséry, to je přesně to, jak pracují na svých filmech. To je druh filmařiny, který uvidíte a viděli jste ho u Patty Jenkins v případě Wonder Woman. To je to, co udělali a budou v tom pokračovat a to je to, proč se tyhle filmy nepokoušejí kopírovat model Marvelu, oni to zkoušejí vlastním způsobem, který se jim líbí a produkují věci, které jsou naprosto originální a naprosto unikátní."


Trochu to vyznívá, jako by Marvel podle Chrise nedával prostor šikovným režisérům. Což samozřejmě není pravda. Na druhou stranu, proslýchá se, že Warner Bros. poskytuje filmařům větší volnost a není tajemstvím, že Marvel naopak občas příliš dýchá režisérům na záda. 

Ale zatím se takový přístup vyplácí, marvelovské filmy bodují, zatímco DC s Warner Bros. trošku klopýtají, pokud jde o filmové projekty (ovšem, neplatí to pro animované filmy, ty jsou skvělé).

Zdroj: Metro.Us
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat