Proč je představitel Hulka tak nadšený z filmu Thor: Ragnarok?

Co se mu na něm tak líbí?

Fandové mají hromadu důvodů, proč se těšit na komiksovku Thor: Ragnarok. A natáčení si užívají i herci, například Mark Ruffalo (Bruce Banner/Hulk). Proč? To vysvětlil sám Mark:

"Je skvělé, že máme Blanchett a Thompson, tyhle dvě jsou úžasné, mocné, silné, krásné a inteligentní ženy, které hrají ve filmu důležité a podstatné postavy. Máme Helu, kterou hraje Blanchett. Má všechny tyhle schopnosti, všechnu tuhle sílu, všechny talenty ostatních bohů, ale navíc i zuřivost. Je vzteklá a chce se vrátit a vzít si to, o čem si myslí, že je to právoplatně její. Až na to, že se ocitla tak hluboko v temnotě, že se sama stala temnou. Nyní je ztělesněním smrti. A pak tu máme Valkýru, kterou hraje Thompson. Je další ženskou postavou, která se cítí nevítaná. Je mocná a skvělá bojovnice. Je stejně mocná jako Thor. Je válečnice. Valkýra je jedním z lidí, kteří vykázali Helu z Asgardu. Ale ztratila víru ve šlechtu a vládu elit."

Trvalo to, ale konečně se dočkáme ústřední ženské záporačky ve filmech od Marvelu. A očividně to nebude někdo, s kým je radno si zahrávat. Na druhou stranu, i klaďasové budou mít pomoc. Kromě Hulka se po bok Thora (Chris Hemsworth) postaví i Loki (Tom Hiddleston) a Valkýra (Tessa Thompson). Můžeme se tak těšit na střet hodně mocných bytostí.

A dočkáme se ho brzy, už 26. října.

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat