Jak si Terminator 6 poradí s tím, že je Arnold Schwarzenegger v důchodovém věku?

Vysvětlil to James Cameron.

Arnold Schwarzenegger je sice ve formě, kterou by mu mohli závidět o pár desítek let mladší lidé, ale zub času se na něm prostě podepsal. A tak asi mnohé napadlo, jak bude v dalším filmu ze série Terminator vyřešeno, že už rozhodně nevypadá jako v době vzniku prvního dílu, který měl premiéru v roce 1984.

Na to odpověděl producent nového dílu (a režisér prvních dvou filmů) James Cameron:

"Nemusíte to obcházet. To je na tom to krásné. Je to kyborg. A to znamená, že vrchní část tvoří organická část, to znamená organismus. A Reese v prvním filmu řekl: ´Oni se potí. Smrdí jim z pusy.´ Protože mají být infiltrační jednotky, byl tu onen nápad, že maso pokrývá kovový endo-skelet. Takže stárnou normálně. Očividně byl v akci dlouhou dobu. A to je vše, co chci o příběhu prozradit."

V době, kdy se film začne natáčet, bude Arniemu nějakých 71 let, takže už to bude senior. Ovšem, jak bylo řečeno, jeho vzhled bude mít ve filmu jednoduché a svým způsobem logické vysvětlení.

Kromě Arnolda se můžeme těšit i na návrat Lindy Hamilton. Režie se ujme Tim Miller. Premiéra je naplánována na 25. července 2019.

Zdroj: THR
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat