Fanoušci sepisují petici, chtějí, aby byla Wonder Woman bisexuální

No proč ne.

Wonder Woman (Gal Gadot) je ikonou silných a nezávislých žen. A také některých bisexuálek a lesbiček a ty by byly rády, pokud by se v dalším filmu ukázalo, že princezna Diana nemá slabost jen pro muže, ale že v ložnici nepohrdne také ženou.

A dokonce vznikla petice, která chce dát najevo tvůrcům, že by nebylo od věci v následujícím filmovém dobrodružství ukázat, že je Wonder Woman bisexuální.

"Na počátku léta Warner Brothers uveřejnilo svůj poslední film ze série DC Comics Wonder Woman a ženy, mladé i staré konečně viděly obrázek samy sebe, který se odrážel v superhrdince na stříbrném plátně. WB také získalo spoustu peněz a to 817 milionů dolarů celosvětově (a stále přibývají), film se stal třetím nejvýdělečnějším v historii studia. Netřeba říkat, že to byl úspěch pro všechny... kromě komunity bisexuálů. 

To, že je Wonder Woman zřejmě bisexuální je naznačováno už několik let a to především v komiksu. Autor Wonder Woman: Rebirth Greg Rucka dokonce potvrdil ´Diana byla zamilovaná a ve vztazích s jinými ženami,´ tak proč je to tak obtížné převést na stříbrné plátno? Princezna Diana z Wonder Woman pochází z Themysciry, země Amazonek, která je obývána jen ženami. To samotné by mělo být dostatečným důvodem, který potvrzuje její sexualitu s ohledem na to, že jakýkoliv blízký vztah, který mohla mít před romantickou linií se Stevem Trevorem, musel být s jinou ženou. Někdo by si mohl pomyslet, že to není důležité, ale pro lidi jako jsem já, kteří se často nemají v médiích s kým ztotožnit, to význam má."

Petici spustila Gianna Collier-Pitts a má pravdu v tom, že bisexualita Wonder Woman už byla v komiksu naznačena několikrát. A stejně tak by dávalo smysl, že v domovině Amazonek vznikaly lesbické vztahy. Těžko předpokládat, že by holky vydržely bez toho, aniž by si trochu zaskotačily.

A dokonce Gal Gadot se nechala slyšet, že by bisexualita Diany dávala smysl.

Pokud jde o podpisy na petici, tak se blíží k číslu 4 500, cílem je 5 000.

Druhý díl Wonder Woman by měl mít premiéru 12. prosince 2019.

Zdroj: Change





Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat