Devátou epizodu Star Wars uvidíme později. A vrátí se do Hvězdných válek Harrison Ford?

Něco z daleké předaleké galaxie.

V případě deváté epizody Star Wars nedávno došlo ke změnám. Režisérský post opustil Colin Trevorrow a následně ho nahradil J.J. Abrams. Ovšem, není to jediná novinka, která se filmu týká. A ta aktuální není zrovna potěšující.

Bylo oznámeno, že se posouvá datum premiéry a to z 23. května 2019 na 19. prosince téhož roku. Není to kdovíjaký šok s ohledem na to, že se měnil důležitý tvůrce. Ale není to asi něco, co by fandy potěšilo. Čekat dalších několik měsíců jim jistě radost neudělá.

A stejně tak asi nebudou milovníci Star Wars juchat blahem z vyjádření Harrisona Forda k tomu, zda je tu šance, že by se objevil v některém z dalších projektů z universa Hvězdných válek:

"Nedokážu si to představit. Ale je to vědecká fikce... raději ale ne. Víte, v tuhle chvíli bych raději dělal něco jiného. Prostě proto, že je zajímavější dělat něco nového."

Dalo se čekat, že Harrisona minimálně nějakou dobu neuvidíme. Na rozdíl od jiných postav není Jedi, takže se nemůže zjevovat jako "duch". Možností jsou samozřejmě flashbacky, ale to není ve Star Wars zrovna běžný prvek.

Prostě a jednoduše původního Hana Sola asi v budoucích filmech neuvidíme.

Nejbližším projektem ze série Hvězdných válek je osmá epizoda s podtitulem Poslední z Jediů. Premiéru má 14. prosince.

Zdroj: GQ
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat