Zemřel herec z kultovního filmu Predátor. Jak na to reagoval Arnold Schwarzenegger?

Další ztráta pro filmový svět.

Ve filmu Predátor z roku 1987 se objevila skupinka zajímavých herců. A jedním z nich byl určitě Sonny Landham, který si v Predátorovi zahrál Billyho Solea, stopaře s indiánskými kořeny.

Tahle role byla jeho zřejmě nejvýraznější, nicméně se objevil v jiných zajímavých projektech jako Warriors (1979), 48 Hrs. (1982) nebo Action Jackson (1988).

Herec svou kariéru ale začal poněkud pikantně a to v pornografických filmech. Pak se ale uchytil v klasické kinematografii.

Později se přeorientoval na politiku, kde měl několik menších úspěchů, ale ve stopách svých kolegů z Predátora Jessyho Ventury (působil jako guvernér Minnesoty) a Arnolda Schwarzeneggera (bývalý kalifornský guvernér) nekráčel, nepodařilo se mu získat post ve vysoké politice.

Sonny Landham zemřel 17. srpna 2017 ve věku 76 let. Důvodem bylo selhání srdce. Na jeho smrt reagovali někteří kolegové, například Arnold Schwarzenegger na Twitteru napsal:

"Byla opravdu radost pracovat se Sonnym Landhamem na Predátorovi - tak talentovaný, tak zábavný. Bude nám chybět. Mé myšlenky jsou s jeho rodinou."

Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat