Wonder Woman to natřela Deadpoolovi

Její zisky jsou vyšší.

Wonder Woman začala sice relativně skromně (startovala s cca 100 miliony dolarů z USA a Kanady, což není špatné, ale mnozí kolegové na tom byli lépe), ale postupem času nabírala na síle. A zatímco tržby u jiných komiksovek v následujících týdnech obvykle výrazně klesají, pozitivní názory diváků a recenzentů dopomohly Wonder Woman k tomu, že se zisky filmu držely ve velmi příjemných výšinách. 

Teď si film připisuje další úspěch, s 786 miliony na celosvětových tržbách se Wonder Woman podařilo překonat Deadpoola (2016), který má na kontě 783,1 milionů dolarů. 

Je ale na místě upozornit, že Wonder Woman měla ulehčenou situaci díky přístupnosti. Deadpool měl přístupnost R (do sedmnácti let pouze v doprovodu dospělé osoby), zatímco Wonder Woman PG-13. 

Mimochodem, zdá se, že Wonder Woman má šanci překonat i Spider-Mana (2002) na domácích tržbách. Pavoučí muž získal 403 milionů dolarů, zatímco Wonder Woman má 395 milionů dolarů a dál se promítá v kinech. S 395 miliony dolarů je film nejúspěšnějším projektem z DCEU, pokud jde o domácí tržby.

Jestliže se zaměříme na srovnání s nejnovějším filmem Spider-Man s podtitulem Homecoming, tak ten v USA a Kanadě zatím získal 279,99 milionů dolarů, celosvětově 636,16 milionů dolarů, takže mu ještě dost chybí, aby dýchal Wonder Woman na záda.

Už jste Wonder Woman viděli? Líbila se vám?

Zdroj: Forbes
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat