V pokračováních Avatara se vrátí další mrtvá postava

To už je třetí.

Jak to tak vypadá, smrt v universu Avatar nic neznamená. Nejméně ve třech případech určitě ne. Už delší dobu víme, že se vrátí Sigourney Weaver v roli doktorky Grace Augustine.

Matt Gerald jako Lyle Wainfleet
Ale Grace nebude jedinou mrtvou postavou, která se objeví v dalších dílech. Budeme svědky návratu také Matta Geralda jako desátníka Lylea Wainfleeta. Podle dostupných informací ho uvidíme ve všech čtyřech pokračováních.

Navíc v minulosti bylo oznámeno, že v dalších Avatarech bude řádit i Miles Quaritch v podání Stephena Langa. A to bez ohledu na to, že i on v jedničce zemřel.

Těžko říct, jak budou mrtvé postavy vzkříšeny ale jde o vědecko-fantastický žánr, takže tvůrci mají X způsobů, jak vysvětlit návrat hrdinů a záporáků, kteří byli zabiti.

Mimochodem, režisér James Cameron prozradil, že Quaritch nebude hrát druhé housle, ale bude ústředním padouchem následujících filmů:

"Zajímavým nápadem v případě dalších dílů ´Avatara´ je ten, že jsou tu v podstatě ty samé postavy. Jsou tu nové postavy a spousta nových míst a bytostí, takže beru postavy, které znáte a vkládám je na neznámá místa a posílám je na tohle větší dobrodružství. Ale ne vždy je tu hromada nových postav. Není tu vždy nový záporák, což je zajímavé. Stejný chlap. Stejný sr*č ve všech čtyřech filmech. Je tak dobrý a navíc se zlepšuje. Vím, že Stephen Lang bude skvělý."

Nejsem velkým fanouškem oživování postav, kvůli tomu ztrácí filmy a seriály na dramatičnosti a napětí, ale pravdou je, že mě návrat Stephena a Sigourney těší. Pokud jde o Matta, tak se přiznám, že si jeho postavu z jedničky nevybavuji.

Následující filmy Avatar budou mít premiéru 17. prosince 2020, 16. prosince 2021, 19. prosince 2024 a 17. prosince 2025.

Zdroj: Empire
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat