V novém filmu Hellboy uvidíme skvělého herce ze Hry o trůny

Koho si zahraje?

Hellboy: Rise of the Blood Queen vypadá zajímavěji a zajímavěji. Už jen proto, že půjde o výrazně drsnější podívanou, než jsou předchozí filmy. Projekt bude mít přístupnost R, takže se na něj nedostane nikdo mladší 17 let (pokud nebude mít dospělý doprovod) a těšit se prý můžeme na slušnou porci brutality a hororové prvky.

Ian McShane
Navíc také na působivé obsazení. Hlavní role se ujme David Harbour, což je rozhodně dobrá volba a navíc se k němu přidá skvělý Ian McShane, který si nezahraje nikoho jiného, než adoptivního otce Hellboye profesora Trevora Bruttenholma.

A sami jistě uznáte, že jde o výtečné castingové rozhodnutí. Ian je vynikající herec, který má na kontě hromadu skvělých projektů. Byl k vidění například ve Hře o trůny (byť jen v jedné epizodě) a aktuálně hraje ve skvělém fantasy seriálu American Gods.

Natáčení Hellboye by mělo začít už v září, režii obstará Neil Marshall (který dohlížel na několik epizod Game of Thrones) a scénář zajistí Andrew Cosby, Christopher Golden a Mike Mignola (tvůrce komiksové předlohy).

Datum premiéry zatím oznámeno nebylo.

Zdroj: THR


Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat