V marvelovce Captain Marvel možná uvidíme skvělého superhrdinu

Kterého?

O postavám z komiksovky Captain Marvel toho zase tolik nevíme. Je jasné, že uvidíme Captain Marvel (Brie Larson), Nicka Furyho s oběma očima (Samuel L. Jackson) a záporáky budou Skrullové. Ale určitě se dočkáme hromady dalších postav.

Zatím sice nebylo potvrzeno kterých, ovšem začíná se mluvit o tom, že by mohl být ve filmu k vidění Mar-Vell alias originální Captain Marvel.

Postavu samozřejmě stvořil Stan Lee a měla premiéru už v roce 1967. Od té doby si vydobyla slušnou popularitu. Někteří Mar-Vella dokonce považují za jednoho z nejzajímavějších členů Avengers (jako spousta postav i on byl určitou dobu členem týmu). Mar-Vell dokáže létat, je supersilný a zvládá absorbovat a také vyzařovat solární energii.

Podobně jako v komiksu, i ve filmu by tahle postava měla být součástí příběhu o zrození další Captain Marvel v podobě Carol Danvers, která bude ústřední postavou chystané marvelovky.

SOUVISEJÍCÍ: JAK MOŽNÁ BUDOU VYPADAT SKRULLOVÉ V CAPTAIN MARVEL?

Původně se měl Mar-Vell objevit v Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017) jako otec Star-Lorda (Chris Pratt), ale to odmítl režisér James Gunn.

Na svůj filmový debut tak postava stále čeká. A zřejmě se ho dočká 7. března 2019, kdy má premiéru Captain Marvel.

Zdroj: MCU Exchange
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat