Stan Lee by rád, aby se jedna komiksová postava objevovala ve filmech častěji. A co říká na filmového Black Panthera?

Líbí se mu jeho představitel?

Stan Lee a Jack Kirby jsou duchovní otcové většina známých postav, které se pohybují ve filmovém universu Marvel a v projektech pár dalších společností (Sony, Fox). Některé mají více prostoru, některé méně. A Stan Lee by byl velmi rád, pokud by se jedna z postav objevovala častěji. Konkrétně je řeč o Silver Surferovi:

"On je tím, kterého chci vidět víc. Je nejvíce filozofický ze všech postav, na kterých jsme kdy pracoval. A mám nápad na své cameo v tomto filmu!"

Silver Surfer už se jednou v hrané (respektive digitální) podobě objevil ve filmu Fantastická čtyřka: Silver Surfer (2007), kde ho namluvil Laurence Fishburne, ale od té doby měli jeho fandové smůlu. A zatím to nevypadá, že by se to mělo v blízké budoucnosti změnit.

SOUVISEJÍCÍ: JAK KOMIKSOVÁ LEGENDY JACK KIRBY OVLIVNILA FILM THOR: RAGNAROK?

Pokud se tedy Fox nerozhodne následoval kroky Sony a nespojí síly s Marvelem. To sice není vyloučeno, ale nic to v aktuální chvíli nenaznačuje.

Kromě toho se nedávno Stan Lee vyjádřil k tomu, jak se mu líbí představitel filmového Black Panthera Chadwick Boseman:

"V roce 1996 jsem přivedl Black Panthera na stránky Marvelu... Teď ho tenhle talentovaný mladý muž přivádí na stříbrné plátno! Máš můj respekt!"

Black Panther do kin dorazí 15. února příštího roku.

Stáli byste o další film se Silver Surferem?

Zdroj: Syfy.com
Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat