Špičkový fanouškovský plakát k Avengers: Infinity War

Je se na co dívat.

Jen málokdo asi pochybuje o tom, že Avengers: Infinity War budou jedním z nejvelkolepějších zážitků ve filmovém světě. A přestože jsme zatím neměli šanci vidět záběry z filmu (na rozdíl od návštěvníků akcí D23 a Comic-Con), alespoň nám tvůrci čas od času nabídnout nějaký ten artwork nebo plakát.

Je tu další poster a nutno poznamenat, že povedený. Jenže není oficiální, ale jde o fanouškovskou práci umělce známého jako P.L. Boucher:

"S blížícím se uvedením marvelovské epické superhrdinské extravagance Infinity War jsem chtěl zkusit navrhnout plakát s každým klíčovým hráčem z Avengers. Zvolil jsem netypickou výšku, abych zahrnul každou postavu a zdůraznil grandiózní atmosféru intergalaktické války. ´Gigantický modrý laser na nebi´ je nyní neoriginální, ale byl vhodný pro pozadí ;). Téměř 400 vrstev a vrstev úprav vedlo k souboru o velikosti 1.12 GB, můj dosud největší projekt."

Marvel by možná měl P.L. Boucherovi nabídnout práci, je to šikula. I když možná nemá aktuální info, podle dosavadních zpráv to nevypadá, že by se ve filmu měl ukázat Nick Fury (Samuel L. Jackson).

Avengers: Infinity War budou mít premiéru 3. května 2018.

Zdroj: Twitter





Sdílej na Google+

Autor: Jan Lysý

    GOOGLE+ KOMENTÁŘE
    FACEBOOKOVÉ KOMENTÁŘE

0 komentářů:

Okomentovat